3 stijltips voor een geweldige look!

//3 stijltips voor een geweldige look!

3 stijltips voor een geweldige look!

Elke dag chic en stijlvol kunnen kleden is een vaardigheid die moeilijk te beheersen is. Gelukkig voor jou hebben we een aantal stijltips verzameld die elke vrouw zou moeten kennen. Hoewel sommige klein en eenvoudig lijken, zullen deze handige tips een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je je dagelijks kleedt! Of je nu op weg bent naar je werk, een drankje gaat doen of zelfs een brunch bezoekt, met deze stijltips loop je er altijd modieus bij!

Zorg voor een opgeruimde kledingkast!

Als het gaat om stijlvol aankleden, is het organiseren van je kast essentieel. Hoe kun je tenslotte een geweldige outfit bij elkaar zoeken als je niet eens kunt zien wat je bezit? Begin met het opruimen van je garderobe en het doneren of verkopen van alles wat je niet draagt ​​of niet leuk vindt. Organiseer vervolgens de resterende items netjes in categorieën. Hang op wat moet worden opgehangen en vouw de rest. Investeer ook in een schoenenrek zodat je gemakkelijk complete outfits kunt visualiseren.

Match je boven- en onderkant

Voor de meesten van ons komt een succesvolle look voort uit het vinden van de juiste balans tussen de boven- en onderzijde (tenzij je natuurlijk een leuk jurkje draagt!). Daarom is het belangrijk om outfits te plannen waarbij de boven- en onderkant elkaar aanvullen. Als je een los shirt draagt, probeer het dan te combineren met een strakke broek, en als je een wijde broek of een volledige rok draagt, overweeg dan om het te combineren met een aansluitende of strakkere top.

Zoek een stijl die past bij je vorm

Bij Dess en Dwars verkopen we leuke dameskleding in alle soorten en maten. En dat is maar goed ook, want een goede outfit valt of staat met hoe goed het past bij jouw lichaam. Als je niet zeker weet welke kleding voor jou het beste werkt, bekijk dan de meest vleiende items die je al hebt. Als die hoge skinny jeans en die mooie taillejurk goed voor jou werken, bekijk dan ons assortiment voor vergelijkbare items!

2019-08-23T09:36:34+00:00